Video surveillance as a service (VSaaS)

Een breed pakket van videodiensten

Systeem en opvolging op elkaar afgestemd

Video surveillance heeft pas waarde als systemen en opvolging van incidenten goed op elkaar zijn afgestemd. Prefense Systems biedt in samenwerking met Prefense Safety en Prefense Beveiliging de beste oplossingen. Dit o.a. door video surveillance as a service (VSAAS) aan te bieden.

VSAAS is een breed pakket van videodiensten waarbij het kenmerk is: cloud / remote / kosten effectief / out of the box / tal van toepassingen denkbaar, technologische ontwikkelingen maken vele onzichtbare zaken nu zichtbaar.

  • Video verificatie
    Het verifiëren van bijvoorbeeld overval- en inbraakalarm als ook eventueel een hulpaanvraag.
  • Video assistentie
    Ten behoeve van medewerkers binnen een 24-uurs omgeving.
  • Video escort
    Ten behoeve van het volgen van medewerkers tijdens openings- en sluitingstijden en/of in situaties waar medewerkers waardevolle goederen bij zich hebben.
  • Onbeheerde leveringen
    Deze oplossing maakt het centralisten mogelijk om logistieke activiteiten, zoals de levering van goederen buiten kantooruren, te controleren. Hierdoor hoeven eigen medewerkers niet meer aanwezig te zijn.
  • Video surveillance
    Opgeleide centralisten gebruiken live video om uw organisatie op afstand te monitoren en kunnen direct reageren in geval van verdachte activiteiten.

Onze strategie is het bieden van veiligheid als vanzelfsprekendheid

Prefense Systems heeft als doel bedrijven veilig te maken en te houden. Veilig zijn en veilig voelen; dat is waar het binnen Prefense om draait. Met de integrale aanpak van Prefense voorkomen we inbraken, detecteren we inbraken en bieden snelle en efficiënte oplossingen bij incidenten. Om de effectiviteit van onze systemen te garanderen, evalueert Prefense Systems de specifieke behoeften van elke klant. Wij houden rekening met de risico’s, de locatie en de kenmerken van ieder gebouw of terrein.

Aansluiting op de particuliere alarmcentrale (PAC)

Wij sluiten de systemen aan op een particuliere alarmcentrale die 24 uur per dag, 7 dagen per week bemand wordt door getrainde centralisten. Zij zijn experts op het gebied van het interpreteren van alarmmeldingen, controleren en overeenkomstig reageren. De centralisten beslissen snel welke maatregelen noodzakelijk zijn, zoals vooraf met u overeengekomen.

Gecertificeerd alarmsysteem met melding aan nationale politie en surveillancedienst

De alarmsystemen die door Prefense Systems worden aangeboden, voldoen aan de hoogste standaarden beveiligingseisen. Ook volgen wij de verplichte verificatieprocedures voor alarmmeldingen om directe (re)actie van de politie te kunnen garanderen.

Een nuchtere kijk naar oplossingen

Met onze expertise in het (h)erkennen van bedreigingen, geven wij vanuit een nuchtere kijk naar oplossingen een gedegen advies.