Wij zijn Prefense Systems

Wij leveren en installeren beveiligingssystemen die bijdragen aan een veilige wereld.

Bijdragen aan een veilige wereld

Prefense Systems levert en installeert beveiligingssystemen die bijdragen aan een veilige wereld. Prefense Systems ontwerpt en installeert de modernste systemen die veiligheidsrisico’s snel detecteren en signaleren. Traditioneel bekabeld, modern draadloos, zelf eenvoudig te beheren via smartphone of tablet of zelfs gekoppeld aan een particuliere alarmcentrale (PAC).

Prefense Systems speelt als nieuwste onderdeel van onze organisatie een aanvullende rol op onze dienstverlening. Met Prefense Systems bieden we een integrale oplossing waarmee we de veiligheidscirkel compleet invullen. De totale veiligheid geborgd binnen één organisatie, alle specialismen op elkaar afgestemd.

Expertise in het (h)erkennen van bedreigingen

Prefense Systems is ontwikkeld met de kennis van tientallen jaren ervaring in alle geledingen in de fascinerende wereld van Beveiliging – Safety – Handhaving. Met onze expertise in het (h)erkennen van bedreigingen, geven wij vanuit een nuchtere kijk naar oplossingen een gedegen advies. Prefense Systems werkt kosteneffectief; de door ons aangeboden oplossingen zijn praktisch en effectief. Dit vaak voor een fractie van dure en complexe systemen, welke slechts beperkt worden gebruikt.

Wetgeving

Wij zijn de beveiligingsspecialist die zorgt voor een hoge mate van veiligheid binnen de kaders die de wetgever stelt. Met het ontwerpen, aanbieden en installeren is aan regels gehouden via de Wet Particuliere Beveiligingsorganisaties en Recherchebureaus (WPBR). Monteurs dienen te voldoen aan strenge betrouwbaarheids- en opleidingseisen, bijvoorbeeld projecteringsdeskundige voor camerasystemen. Een belangrijk kwaliteitsinstrument is BORG, maar ook VEB is een geaccepteerd toetsingscriterium. Evenals audits uitgevoerd door geaccrediteerde en certificatie instanties.

Een nuchtere kijk naar oplossingen

Met onze expertise in het (h)erkennen van bedreigingen, geven wij vanuit een nuchtere kijk naar oplossingen een gedegen advies.